Eva Vester

A page about Photography and Art

Ophelio 2

15 Comments

Another work from Yesterday!
Ophelio sign

Advertisements

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

15 thoughts on “Ophelio 2

 1. Det är fascinerande hur du arrangerar dina bilder.

 2. Din fotokonst förstummar mig. Tur att man kan knappa ner orden via tangenbordet. Du har tillgång till modeller och kamera, som du så vackert förmedlar oss andra.

  • Ja, inte alltid minsann…Det är ju kompisar som ställer upp ibland fast idag har jag skrivit in mig på en modellsida där man kan söka modeller… Får se om jag kommer att använda mig av det. Problemet är ofta att jag vill ha en viss stil och kläder på mina bilder och det är inte alltid så lätt faktiskt, Hade man haft det hade jag fotat hela tiden!

   • Jag hoppas verkligen att du får napp, i ditt sökande, gällande både kläder och modeller. Du har en egen vacker stil.

   • Tack så jättemycket…ja, man får väl se annars så lånar man ju kompisar emellanåt fast kläderna är svårare…Jag kan ju sy, men hinner inte med allt man skall göra så det blir lite tufft!

 3. Din konst är verkligen unik, du har ett helt eget vackert bildspråk. Kommer inte på ord så det räcker, men de är fantastiska!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s