Eva Vester

A page about Photography and Art

Vacker sommarblomster…

4 Comments

Tänk vad fint det är med blommor och vad mycket sorter och färger som det finns… Nu blomstar det för fullt, men blommorna har korta säsonger så man hinner knappt med. Idag var jag i Botaniska trädgården här i Göteborg och det var jättevackert överallt. Men jag vet att de planterar om ständigt och byter ut många blommor efter ett par veckor. Så går man dit en 3 eller 4 gånger på en sommarsäsong så får du se olika varianter av blommor varje gång…men det är ju samtidigt roligt. Var art har sin tid under säsongen…

sign1

sign2

sign4

sign5

sign3

Advertisements

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

4 thoughts on “Vacker sommarblomster…

  1. Eva!
    All of them are beautiful, but the second one…I do not know how you have done it, but it is wonderful!!! Looks like 3 dimensions…Wonderful work with the DOF and the lights!!!!!

  2. Gillar den sista bäst. Men de andra är också vackra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s