Eva Vester

A page about Photography and Art

Autumn…..

9 Comments

Hoppas inte ni blir alltför arga på mig nu när jag lägger in ett Höstinlägg och vi alla längtar efter en varmare period….Jag satt och tänkte vad skall jag skriva om idag då? Har inte varit ute och tagit några nya bilder på några dagar och satt och tittade runt bland alla gamla bilder och så hittade jag lite höstbilder.

Jag personligen har ju hösten som min absoluta favoritårstid fast jag gillar även våren väldigt mycket. Jag kan ju i alla fall säga att det blir mycket vår och sommarbilder framöver såklart så ni behöver inte vara oroliga eller bli deprimerade he he he….

Autumn kopia1

IMG_5558 kopia

IMG_5677 kopia

IMG_5591 kopia

eva kopia

 

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

9 thoughts on “Autumn…..

  1. Hösten är bäst. Min favorit också. 🙂

  2. I like very much the Golden path, with the fallen leaves…

  3. Den årstid jag tycker om mest är … hösten. Älskar färgerna och den underbara luften. Våren är fin den med, men inte sommaren, tyvärr. Vintern är okej, den ger lite motstånd om man skall ut och fotografer. Pulsa fram i snö till en kopp varm choklad 🙂

    • Ja, det verkar som vi är många som gillar hösten…Ja, sommaren kan vara lite stressig och påfrestande, men vintern är okey ett tag fast det blir lite för långdragen vinter och det värsta med vintern är nog trots allt mörkret för det tar på krafterna… Tänk om det hade varit ljust åtminstone fram till kl 20:00 på kvällen så hade det blivit lite enklare tror jag!!! 🙂

  4. Jag äskar mörrket … vet ej varför … tycker bara det finns en i trygghet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s