Eva Vester

A page about Photography and Art

Lökken i Danmark…

7 Comments

Igår blev det en tur till Lökken i Danmark… Jag gillar Danmark och danskarna, men igår var det delvis en trevlig dag, men också ganska jobbig… Gick upp 05.30 för att åka till Danmark. Om jag går upp vid den tiden så är jag i stort sett konstant trött resten av dagen. Att åka Danmarksbåten tycker jag inte speciellt mycket om. Har nog åkt den till leda i mina dar ha ha ha…..

Men, väl över i Danmark så känns trots allt lite bättre, men tyvärr var det inte speciellt varmt så jag frös en aning stundvis… men när det var som kallast så stannade vi till på en restaurang Natalie i lökken som var räddningen. Här blev vi kvar en bra stund och åt och värmde oss. Maten var kanske inte någon höjdare, men det var ändå jättemysigt så det blev ändå väldigt roligt!!! Sen blev det stranden en stund…Jag älskar denna vackra typ av strand med fin vit sand, sanddynor och det mäktiga havet…. Såg en Fasan på ganska nära håll, men tyvärr missade jag helt att få en bild på den…Den flög iväg snabbt så det var ju lite sorgligt att missa detta ögonblick som inte direkt kommer tillbaka varje dag!!!

Lokken

lokken..

317 kopia.jpglokken boat

me at the beach

 

 

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

7 thoughts on “Lökken i Danmark…

  1. Kul med utflykter. 🙂
    Den sista bilde ger Marilyn Monroe vibbar. 🙂
    Snygga bilder, gillar den första bildens råhet.

  2. Härliga bilder! Jag längtar dit…….

  3. åh så vackert!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s