Eva Vester

A page about Photography and Art

Balettdancer…

9 Comments

Jag tycker väldigt mycket om Balett…det är så vackert att titta på och balettdansöser är nog det vackraste som finns…De flyger fram grasiöst på tå till vacker musik… Såg på svansjön för flera år sedan och det var en härlig upplevelse verkligen…
Jag har aldrig själv dansat balett annars är det väl väldigt vanligt att man provar på det som liten flicka. Jag ville nog, men det blev aldrig så…däremot dansade jag jazzbalett och det var jätteroligt också. Ja, dans över huvudtaget är ju en rolig grej och ett bra sätt att motionera.
Den här bilden gjorde jag med stocks -09 på Deviantart och jag kallar den “Balettdancer”

Om du går in på fliken bredvid kan du se vilka stocks jag har lånat…. http://evavester.deviantart.com/gallery/?offset=96#/art/Balett-Dancer-137534797?q=gallery%3Aevavester%2F17661718&qo=107&_sid=298bc073

Balett dancer. kopia.jpgsign

Advertisements

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

9 thoughts on “Balettdancer…

  1. I do enjoy this image Eva!

  2. I love it as well…!!! 🙂

  3. I loved the movie “The black swan”

  4. You have a wonderful eye that captures special moments, that will provoke a response whether silently or verbally…what you share is always appreciated! I like it because its thought provoking and in a very different and special way…lovely! Thanks for sharing!

  5. Jättefin och speciell bild, Eva! Jag tror att hon tänkt söka till Svansjön!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s