Eva Vester

A page about Photography and Art

Lekfullheten i konstens anda…

8 Comments

Inget märkvärdigt alls, men tycker det är roligt att leka fram bilder på ett exprimentuellt vis…. Det här är ett gammalt porträtt ute i naturen som jag tog för några år sedan mellan 2 björkar… Sedan har jag lagt över olika lager i Photoshop…..men skall jag vara riktigt ärlig så minns jag inte exakt vad jag gjorde?

Det är ungefär så jag lärde mig Photoshop som jag inte kanske behärskar till fullo, men jag har på lekande sätt lärt mig det mesta jag kan. Det blir liksom roligare att arbeta på det sättet eftersom jag är en mer praktisk person…

🙂
IMG_3023 kopia

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

8 thoughts on “Lekfullheten i konstens anda…

  1. Jättehäftig bild!
    Att leka och exprimentera är den stora glädjen med bildkonsten. Ibland brukar jag skriva ner hur jag tar mig fram till vissa resultat. Men inte alltid, och då blir jag klart irriterad på mig själv 🙂

  2. Påsken är ett löfte om våren .. Låt löftet om våren fylla ditt hjärta med glädje .. Glad Påsk till er alla .. Nicki med familj ..

  3. Yeps, samma känsla här, att leka fram bilder är verkligen vad som lockar med fotografi… en värld helt öppen för ens fantasi :). Vilken fin bild har du fått till här!
    Glad påsk!
    Margi

  4. Flott. Läckra färger också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s