Eva Vester

A page about Photography and Art

Livet är musik…

Leave a comment

Vad vore livet utan musik? Ganska tråkigt tycker jag! Musik är så mycket det kan förmedla så mycket känslor, minnen, nostalgi, glädje, sorg, längtan…Ja, allt. När jag skall städa eller laga mat eller diska så tycker jag att det går så mycket lättare och blir så mycket roligare om jag sätter på lite musik och sjunger gärna med också…fast jag lovar ….Ni är nog glada att ni slipper att lyssna Ha Ha Ha…. för det är inte direkt något förtjusande??? Man får ju hoppas att grannarna inte hör mig?

Jag skulle verkligen velat kunna sjunga, men det är inget som alla kan…visst alla kan bli bättre, men alla kan absolut inte bli fantastiska sångare…det tror jag inte även om min filosofi är lite att allt man kan och vill kan man lära sig….. men det finns nog en liten gräns här tror jag? Vi är nog alla duktiga på något och har sin egen talang fast inte alla kanske utvecklar eller ens finner vilket som man är riktigt bra på?…. Iallafall skulle jag önskat att jag hade lärt mig att spela ett instrument. När jag gick i skolan så kunde man  ju gratis lära sig att spela ett instrument, men tänk då tyckte jag att det var lite töntigt och ville inte… Nu ångrar jag nog lite det fast man kan ju alltid börja, men jag vill inte börja med något halvdant och tiden finns inte för att gå in för det helhjärtat just nu så det ligger vilande.

Istället får jag njuta av alla andra duktiga artister och det är inte fy skam alls vill jag lova!!! Jag tycker om det mesta musikmässigt allt från klassiskt, pop, rock m.m    Kanske inte så mycket Death metal, Hip Hop och liknade…det klarar jag inte alls!!! Själv har jag 3 favoritinstrument som är Nyckelharpa, fiol och piano som jag nog skulle välja att börja spela om jag hade bestämt mig…

375769162628440458_Jj8C9bjh_c

Önskar alla en riktigt härlig helg och försök att njuta av den på bästa sätt!!! 🙂

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s