Eva Vester

A page about Photography and Art

PhotoArt…

Leave a comment

Två av mina äldre fotomanupulationer som jag fixat med lite grann…. Det som är väldigt bra eller skulle kunna vara med  sådana här Manupulationer är att man kan trixa och fixa hur mycket som helst och sedan skulle man praktiskt taget kunna göra en stor målning i olja eller liknande eller så kan man bara låta de vara som det är….en Fotomanupulation!!!

Många konstnärer vill ju ha en modell, ett foto eller någon form av inspiration? så det här sättet är ju jättebra att arbeta på i det läget. Jag är själv sådan att när jag målar så är det skönt att ha något att titta på som ex. ett foto, Jag är inte så bra på att måla vissa saker ur huvudet direkt. Nu kan det ju bero på vilken typ av målning man vill göra? Om det skall vara fotografiskt perfekt, surrealistiskt eller kanske abstrakt? Det abstrakta kan ju vara mer slarvigt och fantasirikt och behöver inte vara perfekt…

The_Widow____by_EVINA_ART kopia1

The_Widow_2_by_EVINA_ART kopia.jpeg

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s