Eva Vester

A page about Photography and Art

Inte alltid perfekt…

3 Comments

Kanske inte så perfekt?……ja, ibland kan vissa bilder vara ganska misslyckade och vi kanske snabbt kastar dem i papperskorgen, men det finns tycker jag …..misslyckade bilder som blir till riktiga konstverk efter lite behandling….så var aldrig för snabb med att kasta en bild förrän du kanske gett den en chans!!!! Sen såklart ligger skönheten alltid i betraktarens ögon…det någon gillar tycker någon annan är helt katastrofal…..

Bild

IMG_5893 kopia

IMG_5860 kopia

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

3 thoughts on “Inte alltid perfekt…

 1. Vem sätter normerna i vad är rätt och fel, eller perfekt.
  Har man en konstnärligt ådra som kan man se det mesta med rätt öga. Tyvärr ha inte alla det och ska alltid kritisera och ha mallar vad som är det rätta. Men går man efter mallar blir allting bara tråkigt.
  ( kanske skriver jag en inlägg om det 🙂 då länkar jag hit )
  Snygga stämningsbilder. Och den sista gav mig lite ideer.
  Få se om jag orkar OCH hinner förverkliga det.

  • Du har så rätt Antonia & jag håller fullständigt med….det är därför jag tar upp det… Har en kompis som visade lite av sina bilder och kallade just en liten suddig bild som han gillade att det var ju kanske en lite misslyckad bild, men att han ändrat lite i färgsättning m.m och det blev jättebra… Det var en fågelbild med suddiga vingar, men jag tyckte själv att den var superfin!!! Iallafall han hade tidigare slängt allt han tyckte var misslyckat, men idag tittar han lite mer på bilden innan han bestämmer sig för papperskorgen… 🙂

  • Såg inte hela din text först….klart du skall försöka, men du kan ju också vänta tills du får lust…. Skriv upp dina ideér och sedan kan du planera in dem när du har lust…. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s