Eva Vester

A page about Photography and Art

Testinlägg…

Leave a comment

Sitter och försöker komma underfund med den här Bloggen som jag inte riktigt begriper mig på ännu…Det kommer väl att ta lite tid att sätta sig in i då man inte kan skryta med sina tekniska kunskaper he he he…..
Min förra blogg var på Blogger och där var det en del grejer som fanns med redan från början och jag tycker nog att det var lite lättare, men jag har bestämt mig för att byta så då får man väl se hur det går med tiden…så man kan säga att det här inlägget är lite en test….

öeva

Nu lyckades jag iallafall att lägga texten innan bilden och även efter …förut när jag skrivit så placerades bilderna alltid överst …det är därför mina inlägg hittills ser lite knasiga ut och även bilderna är lite malplacerade, men som man säger Rom byggdes ju inte på en dag…man måste ha tålamod!!!

Jag har förhandsgranskat och det lyckades inte så bra ändå…bilden skulle jag velat ha större, men jag har försökt att förstora och det ser ut som det går, men när jag sedan tittar på förhandsgranskningen så blir bilden bara som nu ovan???

Jag har mycket att lösa här märker jag…kankse blir jag rejält gråhårig inom snar framtid 🙂

Har stora problem även med Widgets som inte alls vill hamna på min framsida på bloggen…klurigt till tusen!!!

Om någon läser detta får ni gärna försöka komma med tips!!!

🙂

Author: fotoartpassion

Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, måla, redigera bilder i Photoshop, m.m. Jag fotograferar så ofta jag kan och får ideér hela dagarna var jag än befinner mig...Jag inspireras mycket av sagans värld, Historia, poesi, Modet genom tiderna, naturen, människor på gatan, konstnärer och ja i stort sett vad som helst... I´m a dreamer, but I´m not the only one... My blogs: www.evavester.wordpress.com www.evavestersmodeblogg.wordpress.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s